Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу поранено одного військовослужбовця – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У штабі АТО заявляють, що минула доба була відносно спокійною на Донбасі, поранення отримав один військовослужбовець. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«1 воїн отримав поранення.Під час облаштування позицій поблизу Мар’їнки він підірвався на розтяжці. Наразі його життю нічого не загрожує», – повідомив Мотузяник.

За його словами, поодинокі порушення режиму тиші однак фіксувалися на луганському і донецькому напрямках.

«Диверсійно-розвідувальна група бойовиків спробувала атакувати український опорний пункт поблизу села Сизе. Завдяки вмілим діям українських військових ворога швидко відкинули. Сили АТО втрат в цьому бою не понесли. На донецькому напрямку бойовики проявляли незначну активність лише на північних околицях Горлівки. Так, ввечері незаконні збройні формування двічі застосовували стрілецьку зброю в районі Травневого і Зайцевого. Інших збройних провокацій на луганському та донецькому напрямках не зафіксовано», – повідомив Мотузяник.

В прес-центрі АТО вранці повідомляли, що за минулу добу бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ, вночі і станом на 6-ту годину ранку неділі обстрілів не було. Сайти угруповання «ДНР», визнаного в Україні терористичним, пишуть, що не зафіксували за ніч обстрілів з боку ЗСУ.

XS
SM
MD
LG