Доступність посилання

ТОП новини

9 хаотичних обстрілів здійснили за минулу добу бойовики – прес-центр АТО


У прес-центрі АТО у середу вранці повідомляють про загалом стабільну ситуацію на Донбасі і 9 порушень бойовиками режиму тиші в результаті провокаційних та хаотичних обстрілів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Фейсбуку.

За даними прес-центру, у вівторок увечері по опорному пункту ЗСУ стріляв снайпер-бойовик біля Кримського на Луганщині. Також стрілецьку зброю сепаратисти використали в населеному пункті Розсадки.

«Сьогодні, 16 вересня, з півночі і до 6-ї ранку вздовж лінії розмежування зберігалася тиша», – мовиться в повідомленні.

Сепаратисти наразі не надають на своїх сайтах зведеної інформації про минулу добу і ніч на Донбасі, але ширять повідомлення про те, буцімто їхня розвідка виявила нові позиції реактивних систем залпового вогню і самохідних артилерійських установок Збройниз сил України в місті Красногорівка поблизу Донецька.

На сході України від квітня 2014 року тривають бойові дії. Влада України і Захід заявляють, що Росія підтримує бойовиків на Донбасі зброєю й особовим складом, і закликають припинити такі дії. Москва свою причетність заперечує, визнаючи лише, що на українському сході можуть бути російські «добровольці».

XS
SM
MD
LG