Доступність посилання

ТОП новини

«Пранкер Вован» заявив, що говорив із Елтоном Джоном від імені Путіна


Елтон Джон ©Shutterstock
Елтон Джон ©Shutterstock

Російський телефонний хуліган Володимир Краснов, відомий також як «пранкер Вован», зізнався, що розіграв британського співака Елтона Джона, поговоривши з ним від особи президента Росії Володимира Путіна. У середу, 16 вересня, в інтерв’ю російській газеті «Комсомольська правда» Краснов повідомив, що у «розіграші» також брав участь пранкер (телефонний хуліган) Олексій Столяров, який розмовляв з Елтоном Джоном від імені речника російського президента Дмитра Пескова.

У понеділок, 14 вересня, Елтон Джон написав в інстаграмі слова подяки Володимирові Путіну за те, що президент Росії зателефонував йому й поговорив із ним. «Із нетерпінням чекаю на особисту зустріч із вами, щоб обговорити рівність ЛГБТ-спільноти в Росії», – написав співак.

Про своє бажання обговорити з Путіним проблеми ЛГБТ-спільноти британський співак заявив 12 вересня під час поїздки до Києва. В інтерв’ю BBC він зазначив, що вважає «безглуздою» позицію російського президента щодо прав геїв.

15 вересня речник президента Росії Дмитро Песков заявив, що Володимир Путін не розмовляв телефоном із британським співаком і ЛГБТ-активістом Елтоном Джоном, як про те повідомив раніше сам співак. Він висловив сумнів, що запис в інстаграмі Елтона Джона зробив сам співак, бо, мовляв, він написаний «не зовсім грамотною англійською».

XS
SM
MD
LG