Доступність посилання

ТОП новини

Мосійчук назвав неправдивими відеодокази отримання ним хабара


Ігор Мосійчук (архівне фото)
Ігор Мосійчук (архівне фото)

Народний депутат Ігор Мосійчук назвав неправдивим відео, на якому нібито зафіксовано, як він бере хабар. Про це парламентар заявив у кулуарах Верховної Ради після голосування за притягнення його до відповідальності.

«Вони вигадали, вони зробили це відео, щоб спаплюжити мене в очах людей», – сказав народний депутат від фракції «Радикальної партії».

За його словами, показане Генеральною прокуратурою відео склеєне з різних фрагментів, знятих із різних локацій, а фрази вирвані з контексту. Ігор Мосійчук назвав обвинувачення на свою адресу політичною помстою.

У четвер Верховна Рада дала згоду на затримання і притягнення до відповідальності народного депутата Ігоря Мосійчука. Генеральний прокурор Віктор Шокін на засіданні парламенту продемонстрував відео, на якому Мосійчук нібито бере хабар розміром 100 тисяч гривень за сприяння в отриманні ліцензії на видобування корисних копалин.

На цю ж тему:

17.09.2015
Верховна Рада дала згоду на арешт народного депутата Мосійчука

Генпрокурор продемонстрував депутатам відео, на якому Ігор Мосійчук нібито домовляється про хабар у щонайменше 100 тисяч гривень і отримує його далі
XS
SM
MD
LG