Доступність посилання

ТОП новини

Військовий на Луганщині загинув при розмінуванні – адміністрація


У Луганській області при розмінуванні загинув український військовослужбовець, ще один був поранений. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«При розмінуванні території (20.09) в районі Новотошківського Попаснянського району та блокпосту № 29 загинув військовослужбовець 92-ї бригади 1978 року народження з Житомирської області. Ще один боєць, зазнавши осколкових поранень, був госпіталізований до лікарні Сєвєродонецька», – йдеться в повідомленні адміністрації 22 вересня.

Це вже другий за два дні випадок загибелі українського військового при розмінуванні. Інцидент з такими ж наслідками 19 вересня стався в районі села Болотене Станично-Луганського району: на розтяжці підірвалися двоє військовослужбовців, один із них загинув, інший – поранений.

За даними Луганської і Донецької обласної військово-цивільних адміністрацій, останнім часом у регіоні військові і цивільні жителі підриваються на вибухових пристроях, закладених бойовиками. Зокрема, внаслідок підриву на розтяжці 10 вересня поблизу села Троїцьке Луганської області загинули двоє військових, четверо були поранені.

XS
SM
MD
LG