Доступність посилання

ТОП новини

Путін зателефонував Елтону Джону і пообіцяв зустріч


Елтон Джон ©Shutterstock
Елтон Джон ©Shutterstock

Президент Росії Володимир Путін зателефонував британському музиканту Елтону Джону і домовився з ним зустрітися, повідомив речник російського президента Дмитро Песков.

«Президент Росії Володимир Путін зателефонував британському музиканту Елтону Джону і домовився з ним зустрітися, якщо збігатимуться графіки», – сказав Песков у четвер, 24 вересня.

Дмитро Песков зазначив, що Володимир Путін попросив Елтона Джона не ображатися на телефонних хуліганів, які раніше йому подзвонили, представившись російським президентом.

14 вересня, Елтон Джон написав в інстаграмі слова подяки Володимирові Путіну за те, що президент Росії зателефонував йому й поговорив із ним. «Із нетерпінням чекаю на особисту зустріч із вами, щоб обговорити рівність ЛГБТ-спільноти в Росії», – написав співак.

15 вересня речник президента Росії Дмитро Песков заявив, що Володимир Путін не розмовляв телефоном із британським співаком і ЛГБТ-активістом Елтоном Джоном, як про те повідомив раніше сам співак.

Російський телефонний хуліган Володимир Краснов, відомий також як «пранкер Вован», зізнався, що розіграв британського співака Елтона Джона, поговоривши з ним від особи президента Росії Володимира Путіна.

Про своє бажання обговорити з Путіним проблеми ЛГБТ-спільноти британський співак заявив 12 вересня під час поїздки до Києва. В інтерв’ю BBC він зазначив, що вважає «безглуздою» позицію російського президента щодо прав геїв.

XS
SM
MD
LG