Доступність посилання

ТОП новини

По дорозі на окуповані бойовиками території затримано два автомобілі – прикордонники


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Державна прикордонна служба України повідомляє, що в рамках заходів з недопущення незаконного переміщення товарів та вантажів вздовж лінії розмежування на Донбасі минулої доби було затримано два автомобілі, що намагалися проїхати на окуповану бойовиками територію, передає сайт ДПСУ.

«Всього за добу прикордонними нарядами та зведеними мобільними групами, які діють в зоні проведення АТО, затримано 2 транспортні засоби з будівельними матеріалами та товарами побутової хімії. Зазначені автівки слідували на територію, що контролюється незаконними збройними формуваннями. Наразі транспортні засоби з товарами передані представникам фіскальної служби для ухвалення правового рішення», – йдеться в повідомленні.

Також, за даними відомства, прикордонники також затримали чоловіка, якого запідозрили у зв’язках з сепаратистами.

«Учора ввечері на блокпосту «Майорськ» прикордонники виявили та зупинилигромадянина України, який за попередньою інформацією причетний до сепаратизму. Чоловік прямував з неконтрольованої території без документів. Зі слів затриманого, жителя міста Горлівка, він працював на боці незаконних збройних формувань. Затриманого передали співробітникам МВС», – повідомили в Держприкордонслужбі.

У Державній прикордонній службі України неодноразово заявляли про випадки перетину лінії розмежування на Донбасі транспортними засобами, які перевозили товари та вантажі без належних документів.

XS
SM
MD
LG