Доступність посилання

ТОП новини

Через стрілянину в Києві затримали понад 20 осіб – МВС


©Shutterstock
©Shutterstock

Управління МВС у Києві повідомляє про затримання понад 20 осіб за наслідками перестрілки, влаштованої у п’ятницю біля станції метро «Житомирська» у Святошинському районі, передає сайт МВС.

«Поблизу станції метро «Житомирська» правоохоронці у рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею 206 (Протидія законній господарській діяльності) Кримінального кодексу України, затримали понад 20 осіб. Зловмисники чинили опір, тож працівники міліції змушені були застосувати зброю. Окрім того, правоохоронці вилучили чотири одиниці зброї, яку відправлять для проведення експертизи», – мовиться в повідомленні.

За даними міліції, затримані чоловіки вимагали гроші у перевізників.

«Ми документували їх певний час, а сьогодні відбулося затримання. При цьому ми вимушені були застосувати зброю», – повідомив начальник ГУМВС України у місті Києві Олександр Терещук.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, зазначили в МВС.

Тривають слідчі дії.

Повідомлення про стрілянину в Києві з’явилося у п’ятницю вдень. Міліція не уточнювала подробиць інциденту, а користувачі соцмереж писали, що стріляли біля станції метро «Житомирська», на місці події бачили багатьох затриманих і велику кількість правоохоронців.

XS
SM
MD
LG