Доступність посилання

ТОП новини

Кононенко: я не робив заяв про Пайєтта та ГПУ


Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

Заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко каже, що він не робив заяв щодо можливого дочасного відкликання посла США в Україні Джеффрі Пайєтта.

«Інформація, яка поширююється деякими ЗМІ, не відповідає дійсності. На жаль, зараз загострилася інформаційна боротьба. В інтернеті з’являються фейкові речі, які, на мій погляд, пов’язані з місцевими виборами. Я не робив заяв РБК», – сказав Кононенко у п’ятницю, 9 жовтня, в інтерв’ю Радіо Свобода.

8 жовтня видання «РБК-Україна» поширило заяву заступника глави фракції БПП Ігоря Кононенка про те, що президент України Петро Порошенко під час розмови з віце-президентом США Джо Байденом нібито розкритикував різкі заяви посла Пайєтта щодо ГПУ. За словами Кононенка, у відповідь віце-президент США пообіцяв відкликати посла в лютому 2016 року.

Сьогодні речник посольства США в Україні назвав вигадкою повідомлення про намір Сполучених Штатів відкликати свого посла в Україні Джеффрі Пайєтта через його критику Генеральної прокуратури України.

Минулого місяця посол США в Україні Джеффрі Пайєтт заявив, що Генеральна прокуратура України відмовляється боротися зі внутрішньою корупцією, що підриває реформи, які проводить українська влада.

XS
SM
MD
LG