Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відбувся турнір «Сильна нація»


Сьогодні,10 жовтня, Київ приймав турнір «Сильна нація», організований Цивільним корпусом «Азов» до Дня захисника Вітчизни, який відзначатимуть 14 жовтня. Як передає кореспондент Радіо Свобода, під час турніру у кросі, бігу з перешкодами, силових вправах змагались бійці МВС, полків «Азов» і «Миротворець» Національної гвардії України, а також школярі з Києва та Харкова.

На турнірі свою майстерність також демонстрували кінологи МВС, які разом з чотирилапими «солдатами» проводили розмінування у зоні воєнних дій на Донбасі.

Як повідомили Радіо Свобода у прес-службі Цивільного корпусу «Азов», турнір «Сильна нація» єднає «старші і молодші покоління патріотів України» і покликаний пропагувати бойову звитягу Збройних сил і Національної гвардії України.

Організатори турніру мають намір розширити географію його проведення і долучити до участі у ньому як школярів у різних українських містах, так і ветеранів АТО.

Згідно з указом президента України, з минулого року Україна відзначає День Збройних сил (День захисника Вітчизни) 14 жовтня, на свято Покрови.

XS
SM
MD
LG