Доступність посилання

ТОП новини

МВС: під час ходи в Києві один з активістів кинув петарду, ніхто не постраждав


Раніше міліція повідомила про вилучення піротехніки, ножів і кастетів у більше ніж 10 учасників акції
Раніше міліція повідомила про вилучення піротехніки, ножів і кастетів у більше ніж 10 учасників акції

Під час маршу правих сил у центрі Києва в колоні була підірвана петарда, повідомили у прес-службі столичного управління міліції.

«Це була петарда, ніхто не постраждав», – повідомили в міліції.

Раніше в управлінні повідомили про вилучення піротехніки, ножів і кастетів у більше ніж десяти учасників акції «Марш героїв», що триває в столиці.

За повідомленням, усі ці предмети вилучені. Після встановлення осіб, які їх зберігали, правоохоронці нікого не затримували, додали в міліції.

«Сьогодні треба забезпечити безпеку тих, хто хоче мирно провести акції. Міліція охороняє громадський порядок не лише в центральній частині міста. На цей момент правоохоронці вилучили у молодих людей кастети, ножі, піротехнічну продукцію та балаклави», – заявив начальник управління МВС України в місті Києві Олександр Терещук.

Українські праві сили у центрі Києва проводять акцію «Марш героїв» з нагоди Дня захисника України 14 жовтня. За даними одного з організаторів – ВО «Свобода», – в акції беруть участь 10 тисяч людей. Міліція заявляє про дві тисячі учасників.

Акція розпочалася з мітингу на Михайлівській площі. Згодом учасники акції прийшли ходою до Лук’янівського СІЗО й ізолятора тимчасового тримання, «щоб вимагати звільнення політв’язнів».

Організатори акції – Всеукраїнське об’єднання «Свобода», «Правий сектор», Організація українських націоналістів, Конгрес українських націоналістів і «Формація С14».

«Марш героїв» пройшов Києвом (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:32 0:00

XS
SM
MD
LG