Доступність посилання

ТОП новини

Колаборант Аксьонов скаржиться на брак повноважень для розвитку Криму


Керівник окупаційної адміністрації анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов
Керівник окупаційної адміністрації анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов

Керівник окупаційної адміністрації анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що йому не вистачає повноважень для ухвалення оперативних рішень для розвитку півострова. Про це він сказав на засіданні «громадської палати» Криму.

«Я на сьогодні як губернатор безправний. Я на федералів ніякого взагалі не маю впливу, ні на силовиків, навіть керівникам виконавчих органів влади на місцях я догану не можу оголосити», - цитує Аксьонова російське агентство «РИА Новости».

У липні 2015 року Аксьонов мав відкритий конфлікт із силовиками і федеральними органами. У цей період відбулися гучні затримання місцевих чиновників за підозрою в корупції.

Після цього Аксьонов заявив про створення комісії «захисту прав чиновників».

Нещодавно до Криму був призначений новий заступник голови Комітету з протидії корупції. Ним став чинний офіцер ФСБ Російської Федерації, полковник Олексій Забатурін.

Україна офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. Країни Заходу також не визнають анексію Криму. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

XS
SM
MD
LG