Доступність посилання

ТОП новини

У Красноармійську суд не визнав виборчих бюлетенів


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У Красноармійську Донецької області міська виборча комісія прийняла надруковані раніше у друкарні бюлетені, але не передала їх у дільничну комісію, повідомляють «Новости Донбаса».

Раніше Донецький окружний адміністративний суд вирішив скасувати постанову Красноармійської міської виборчої комісії про друк бюлетенів у фізичної-особи підприємця. Суд обґрунтував своє рішення тим, що фізична особа-підприємець і підприємство це дві різні юридичні форми.

Як повідомив спостерігач Олександр Дмитрієв, наразі міська виборча комісія прийняла надруковані раніше у друкарні фізичної особи-підприємця бюлетені, проте члени комісії вирішили не передавати їх у дільничні виборчі комісії.

За інформацією журналістів, о 20.00 має відбутися засідання міськвиборчкому, керівники якої заявлять про неможливість проведення виборів у Красноармійську у встановлені терміни.

Раніше сьогодні повідомлялося, що вибори 25 жовтня також не відбудуться у Маріуполі Донецької області.

У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори.

Виборчі дільниці працюватимуть із 8:00 до 20:00.

Місцеві вибори не відбудуться в анексованому Росією Криму, а також в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей, де фактичною владою є проросійські бойовики з угруповань «ДНР» та «ЛНР».

XS
SM
MD
LG