Доступність посилання

ТОП новини

Місцеві вибори на Донеччині проходять без пригод – Аброськін


В’ячеслав Аброськін
В’ячеслав Аброськін

Начальник Головного управління МВС України у Донецькій області В’ячеслав Аброськін заявляє, що ситуація на території області, де відбуваються місцеві вибори, спокійна.

«Станом на сьогоднішній ранок на території області діють 839 дільничних комісій, з них бюлетені завезені на 604 дільниці. Так і не були завезені бюлетені у 235 дільничні виборчих комісій, у тому числі у Маріуполь – 205. На 08.00 у Донецькій області 604 дільничних виборчих комісій, які напередодні отримали виборчі бюлетені, приступили до роботи. Голосування проходить без пригод. На даний момент охорону приміщень для голосування забезпечують 846 співробітників міліції. У зв’язку із ситуацією, яка склалася у Маріуполі і Красноармійську, більшість співробітників з цих міст перекинуті для забезпечення охорони громадського порядку на прилеглі територіях районів і міст», – написав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

Раніше сьогодні повідомлялося, що вибори 25 жовтня не відбудуться у Маріуполі та Красноармійську Донецької області.

У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори.

Вибори не відбудуться в анексованому Росією Криму, а також в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей, де фактичною владою є проросійські бойовики з угруповань «ДНР» та «ЛНР».

XS
SM
MD
LG