Доступність посилання

ТОП новини

У КВУ заявляють про загрозу зриву виборів у Сватові


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У Комітеті виборців України заявляють, що місцеві вибори у Сватові Луганської області практично зірвані.

«Сватівська міська виборча комісія при затвердженні тексту виборчих бюлетенів припустилася грубої помилки. Комісія у разі, якщо партія не висувала в окрузі кандидата, не включала цю партію у бюлетень по відповідному окрузі. Відповідно, виборці у таких округах не зможуть проголосувати за місцеві організації партій і останні не дорахуються голосів», – повідомляють у Комітеті виборців.

«У даному випадку у місцевих організацій партій є всі підстави оскаржувати результати виборів, оскільки було грубо порушено виборче законодавство», – додали у КВУ.

Донецька ОДА у неділю повідомила про скасування виборів у Маріуполі, оскільки більшість виборчих дільниць не отримала бюлетені. Напередодні територіальна виборча комісія у Маріуполі відмовилася приймати надруковані у приватній друкарні бюлетені через брак і помилки у документах.

Також вибори фактично зірвані у Красноармійську Донецької області, де міська виборча комісія прийняла надруковані раніше у друкарні бюлетені, але не передала їх у дільничну комісію.

У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори.

XS
SM
MD
LG