Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську і Кривому Розі на виборах мерів лідирують Вілкули – КВУ


У першому турі виборів міського голови Дніпропетровська перемагає представник «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул. Про це 26 жовтня повідомив голова правління обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Станіслав Жолудев з посиланням на дані паралельного підрахунку голосів.

За попередніми даними паралельного підрахунку голосів, розрив між Вілкулом і його найближчим суперником Борисом Філатовим («Укроп») складає близько 2%: Вілкул – 37%, Філатов – 35%. За ними йдуть Загід Краснов (Громадська сила», 12%) і Максим Курячий (Блок Петра Порошенка, близько 5%.

Обидва лідера перегонів у Дніпропетровську вже заявили кожен про свою перемогу.

Як повідомив на сторінці у Facebook Олександр Вілкул, його результат складає 37,5%, а його конкурента Філатова – 35,3%. За даними ж, оприлюдненими на сайті партії «Укроп», у Філатова 39,1% голосів, а у Вілкула 33,1%.

Водночас в обласній організації Комітету виборців України поінформували, що за результатами паралельного підрахунку голосів безумовним лідером виборів міського голови у Кривому Розі є Юрій Вілкул, батько одного з лідерів «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула.

За цими даними, Юрій Вілкул зможе стати міським головою вже у першому турі, однак це не остаточні дані, наголосили в КВУ.

Місцеві вибори в Україні проходили 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Активність виборців склала 46,62%.

XS
SM
MD
LG