Доступність посилання

ТОП новини

Журналістка Еміне Джеппар стала радником голови Мініформу по Криму


Еміне Джеппар
Еміне Джеппар

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив нового радника з питань інформаційної політики Криму. Як повідомляє прес-служба відомства, ним стала журналістка, продюсер, громадська діячка у справах кримськотатарського народу Еміне Джеппар.

«Рішення про призначення ухвалене на підставі рекомендації уповноваженого президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва», – йдеться в повідомленні.

Як зазначив Юрій Стець, ключовими завданнями Еміне Джеппар будуть забезпечення протидії згортанню свободи слова у Криму і поширення українських ЗМІ у кримському інформаційному просторі.

Донедавна радником міністра з питань інформаційної політики щодо Криму був Сергій Костинський, який 14 вересня 2015 року призначений членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за президентською квотою.

Крим анексований Росією. Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. 7 жовтня президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

XS
SM
MD
LG