Доступність посилання

ТОП новини

Труханов готовий до перерахунку голосів на виборах мера Одеси


Геннадій Труханов
Геннадій Труханов

Чинний мер Одеси Геннадій Труханов, який, за даними Одеської міської виборчої комісії був переобраний на новий термін у першому турі недільних виборів, заявляє, що готовий до перерахунку результатів голосування.

«Я готовий поряд стояти, щоб перевірити на тих дільницях, які спірні, здійснити перерахунок. Але це процедура. Треба знати цю процедуру. Якщо в штабі мого опонента не знають цієї процедури, а просто закидають якимись гаслами «Давайте перераховувати», я так розумію, що вони мають намір перераховувати доти, доки він не переможе. Я пропоную заспокоїтися, сісти за стіл переговорів і працювати на благо Одеси», – заявив Труханов.

Він також закликав голову Одеської області Міхеїла Саакашвілі до об’єктивної оцінки ситуації.

Раніше голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі закликав одеситів прийти до міської ради і «створити комітет дій проти крадіїв і шахраїв».

Одеська міська виборча комісія 27 жовтня визнала нинішнього мера Одеси Геннадія Труханова новообраним мером. Згідно з постановою комісії, Труханов набирає 52,9% голосів виборців і таким чином перемагає у першому турі.

Друге місце посів радник голови Одеської ОДА Саша Боровик. За нього проголосували 25,7% виборців. Третім став колишній мер Одеси Едуард Гурвіц, 8,5% голосів.

XS
SM
MD
LG