Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: партії коаліції отримали достойний результат на місцевих виборах


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президента України Петро Порошенко заявляє, що політичні сили, які входять до правлячої коаліції, отримали достойний результат на місцевих виборах.

«Найголовніше: реваншу антиукраїнських сил не сталося. І все це завдяки вашій мудрості, шановні українці…Сукупна підтримка проєвропейських, проукраїнських сил значно перевищує підтримку тієї партії, яка веде свій родовід від Партії регіонів Януковича та є її правонаступницею», – йдеться у зверненні президента щодо місцевих виборів.

Місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донбасу.

Спостерігачі громадянської мережі «Опора» та Комітету виборців України повідомляли про понад тисячу порушень під час проведення місцевих виборів, однак, незважаючи на це, вибори загалом визнають демократичними.

Ще в день голосування, 25 жовтня, в «Опозиційному блоці» заявили про перемогу на місцевих виборах в шести областях – Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Одеській і Миколаївській областях. Офіційні результати по всіх регіонах ще не встановлені.

XS
SM
MD
LG