Доступність посилання

ТОП новини

Затриманий Корбан перебуває в будівлі Генеральної прокуратури – Філатов


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

Один із керівників партії «Укроп» Геннадій Корбан наразі перебуває у Києві, в будівлі Генеральної прокуратури України. Про це ввечері 31 жовтня на прес-конференції в Дніпропетровську повідомив народний депутат України Борис Філатов.

За його даними, він став свідком того, як у суботу вранці близько 10-12 невідомих людей, одягнених у різну форму й озброєних, намагались зламати двері квартири Корбана, з яким Філатов, як він сам розповів, є сусідом по будинку.

«Вони сказали, що здійснюють слідчі дії. Я попросив представитися чоловіка в цивільному, який був у них за старшого, він відмовився. Вони мене відтіснили, зламали двері й без пояснення причин відвезли Корбана в невідомому напрямку. Тільки зараз стало відомо, що він перебуває в Генеральній прокуратурі. Де він був увесь цей час, невідомо», – сказав Філатов.

Він також заявив, що встиг зняти цей епізод на мобільний телефон і пообіцяв оприлюднити запис у соціальних мережах.

Філатов також повідомив, що у його приймальні народного депутата проводиться обшук. Він додав, що це приміщення є його власністю й внесене до декларації про доходи.

У суботу СБУ та ГПУ підтвердили арешт лідера політичної партії «Укроп» Геннадія Корбана і заявили, що підозрюють його в створенні злочинного угруповання.

За словами речниці СБУ Олени Гітлянської, спецслужба встановила, що затримані в Дніпропетровську особи причетні до викрадення близько 40 мільйонів гривень коштів, які мали піти на допомогу бійцям АТО.

XS
SM
MD
LG