Доступність посилання

ТОП новини

ВККС продовжила термін відсторонення судді Оберемка


©Shutterstock
©Shutterstock

Вища кваліфікаційна комісія суддів (ВККС) продовжила термін відсторонення з посади судді Макарівського райсуду Київщини Владислава Оберемка ще на місяць через притягнення його до кримінальної відповідальності. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні у понеділок, 2 листопада.

Також Вища кваліфікаційна комісія за клопотанням Генпрокуратури продовжила термін відсторонення ще на один місяць судді Києво-Святошинського райсуду Київської області Володимира Лисенка та судді Бориспільського міськрайонного суду Київщини Сергія Вознюка.

25 березня стало відомо, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України відсторонила Оберемка від посади судді Макарівського районного суду Київської області строком на два місяці, після цього відсторонення продовжували ще кілька разів.

30 червня слідчі київської прокуратури завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт щодо судді Владислава Оберемка. Його звинувачують у хуліганстві, погрозі вбивством, а також погрозі щодо працівника правоохоронного органу.

XS
SM
MD
LG