Доступність посилання

ТОП новини

СБУ: Корбана не викрадали


Геннадій Корбан (п) під час засідання Новозаводського районного суду Чернігова щодо обрання запобіжного заходу, 2 листопада 2015 року
Геннадій Корбан (п) під час засідання Новозаводського районного суду Чернігова щодо обрання запобіжного заходу, 2 листопада 2015 року

Служба безпеки України спростовує заяви партії «Укроп» про викрадення її лідера Геннадія Корбана.

«Вкотре доводиться спростовувати, м’яко кажучи, неправду про «викрадення» Корбана. Служба безпеки виконала доручення Генеральної прокуратури: слідчий Генеральної прокуратури України ухвалив процесуальне рішення про його затримання і доручив співробітникам СБУ доставити його в місце проведення слідчих дій», – написала на своїй сторінці у Facebook речниця СБУ Олена Гітлянська.

Раніше ЗМІ повідомили, що Корбана відвезли у невідомому напрямку із зали Новозаводського райсуду у Чернігові, де йому мали обрати запобіжний захід. Адвокати політика заявили, що Геннадія Корбана викрали.

Під Верховною Радою України триває мітинг партії «Укроп», як заявили в політичній силі – «на знак протесту проти політичних репресій, за звільнення політв’язнів і на захист результатів місцевих виборів».

31 жовтня лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана затримала СБУ. Йому оголосили про підозру за трьома статтями, серед яких створення злочинного угруповання.

XS
SM
MD
LG