Доступність посилання

ТОП новини

Засновник гурту «Ласковый май» хоче піднімати культуру в Ялті


Голова «адміністрації» Ялти Андрій Ростенко з радником з культури Андрієм Разіним
Голова «адміністрації» Ялти Андрій Ростенко з радником з культури Андрієм Разіним

Російський бізнесмен, засновник поп-гурту «Ласковый май» Андрій Разін планує розвивати свій бізнес у Ялті. Про це він сказав журналістам у четвер, 5 листопада.

У планах Разіна – придбання нерухомості, будівництво готелю і «розвиток міста як світового курорту». За його словами, не виключено, що до бізнес-проектів приєднається співак Юрій Шатунов.

Андрій Разін додав, що планує зайнятись формуванням культури у курортному місті як радник голови «адміністрації» Ялти Андрія Ростенка.

«Я думаю, що ми у Сочі все зробили. Культуру підняли, Олімпіаду провели. Тепер настала черга Ялти. Вся моя команда, команда «Ласкового мая», тепер може спокійно приїхати до Ялти і робити з неї таке значуще для всього світу місто. Я – радник голови адміністрації Ялти, радник, який відповідає за культуру. Я думаю, що ми піднімемо культуру в Ялті і зробимо її наймоднішим, найпопулярнішим і найтрендовидішим містом-курортом», – розповів Разін.

Разін додав, що разом із солістом гурту «Ласковый май» Юрієм Шатуновим може спільно відкрити готель у Ялті.

«Юра Шатунов має приїхати до Ялти у листопаді. Ми продивились уже тут деяку нерухомість, яку хотіли придбати. У нас у Сочі є готель, який скромно називається «Разін». Там живуть усі зірки, артисти. Я думаю, що щось подібне ми побудуємо тут, щоб артисти почувалися затишно у нашому готелі. Також Юра Шатунов готовий розглянути можливість влитись у Ялту як житель цього міста», – розповів Андрій Разін.

Крим і Севастополь анексовані Росією. Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації півострова.

У відповідь на анексію Криму ЄС, США та інші країни запровадили економічні санкції проти фізичних та юридичних осіб Росії, а також проти великих кримських компаній і підприємств, які були націоналізовані місцевою владою навесні 2014 року.

XS
SM
MD
LG