Доступність посилання

ТОП новини

У Кужель діагностували черепно-мозкову травму, струс мозку і забій м’яких тканин надбрів’я – депутат


Олександра Кужель (фото з Facebook)
Олександра Кужель (фото з Facebook)

Народний депутат України Ігор Луценко з фракції «Батьківщина» оприлюднив медичну довідку однопартійця Олександри Кужель за наслідками інциденту з народним депутатом із «Народного фронту» Андрієм Тетеруком, в якій йдеться, що в неї черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій м’яких тканин правої надбрівної ділянки.

Фото медичної довідки Луценко розмістив на своїй сторінці у Фейсбуку.

Депутат додав, що лікарі Інституту нейрохірургії рекомендували Кужель продовжити лікування.

Увечері 5 листопада у фракції «Батьківщина» повідомили, що депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук розбив голову депутату від «Батьківщини» Олександрі Кужель, вдаривши її скляною пляшкою по голові. Конфлікт стався під кабінетом голови Верховної Ради. За фактом конфлікту народних депутатів Андрія Тетерука й Олександри Кужель оголосили про намір відкрити кримінальну справу. Але, як повідомив речник МВС України Артем Шевченко, точну правову кваліфікацію цій справі дадуть пізніше.

У Раді в п’ятницю зареєстрували два проекти постанов: про складення повноважень і зняття недоторканності з Тетерука. Сам він заявив, що готовий співпрацювати зі слідством і шкодує про прикрий інцидент.

Це вже не перша сутичка між Кужель і Тетеруком. 3 листопада вони поштовхалися на трибуні під час обговорення законопроекту.

XS
SM
MD
LG