Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі на залізничному вокзалі відкрили безкоштовний хостел для бійців АТО


У Запоріжжі поряд залізничним вокзалом «Запоріжжя-1» розпочав роботу транзитний центр відпочинку для бійців АТО. Його створили на базі будівлі колишнього пункту лінійного відділу транспортної міліції. Центр знаходиться на балансі Придніпровської залізниці.

Хостел має три спальні, розраховані на шістьох осіб. Також облаштовано зону для відпочинку з телевізором і доступом до бездротового Інтернету. У центрі є кухня-їдальня, санвузли та душові.

«Прийти погрітися – попити чай, каву, поїсти. Якщо комусь треба дуже довго чекати на потяг, вони можуть тут поспати. Прийняти душ, помитися, побритись, попрати речі. У нас також будуть працювати психологи. У робочій час чергуватиме психолог, який коли треба завжди поговорить з бійцем», – розповіла волонтер Галина Гончаренко.

У центрі цілодобово чергуватимуть волонтери. Окрім, учасників АТО, мобілізованих та призовників в хостелі зможуть зупинятися військовослужбовці і співробітники правоохоронних органів, що перебувають у місті у відрядженні. Хостел також буде відкритий для родичів бійців АТО, які лікуються у Запоріжжяі.

XS
SM
MD
LG