Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сепаратисти продовжують обстріли позицій українських військових


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Проросійські бойовики продовжують обстріли позицій українських військових на донецькому напрямку, повідомляє прес-центр штабу АТО.

За даними штабу, при цьому вони використовують гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

«Від 8:15 вони по п’ять разів вели вогонь по Опитному та Новгородському. З гранатометів вели вогонь по Мар’їнці , Авдіївці, Красногорівці і Троїцькому. На Артемівському напрямку двічі терористи обстріляли Майорськ та Дзержинську», – йдеться у повідомленні.

Загалом зафіксовано 19 обстрілів, додають у штабі.

Сепаратисти угруповання «ДНР» на своїх сайтах стверджують, що українські силовики 11 разів порушили режим тиші і заявляють про загострення ситуації на Донбасі, а бойовики угруповання «ЛНР» про ситуацію на території, яку вони контролюють, не повідомляють.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із оголошенням відведення озброєння від лінії зіткнення. Проте вже другий тиждень частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG