Доступність посилання

ТОП новини

МЗС закликає українців, які планують поїздку в Єгипет, враховувати ситуацію з безпекою


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Міністерство закордонних справ закликає громадян України, які планують відвідати Єгипет, зважити на «невизначеність безпекової ситуації в цій країні». Про це йдеться у заяві відомства.

Громадянам України, які перебувають на території Єгипту, у МЗС рекомендують проявляти підвищену увагу і обережність, не залишати без необхідності місць організованого відпочинку, що перебувають під охороною і спостереженням сил безпеки.

У разі необхідності виїзду за межі місця відпочинку громадянам слід повідомити про це адміністрації готелю, рідним або представникам туроператора, додають у відомстві.

31 жовтня аеробус А-321 компанії «Когалимавіа» (Metrojet) розбився над Синайським півостровом. Літак прямував із єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх до російського Санкт-Петербурга. Усі 224 людини на борту, переважно росіяни, загинули. Серед жертв катастрофи – четверо громадян України.

4 листопада у Єгипті заявили, що на облавку російського авіалайнера стався вибух, але наразі невідома його причина. Неофіційних версій катастрофи декілька – від теракту до помилки екіпажу.

XS
SM
MD
LG