Доступність посилання

ТОП новини

Злата Огнєвіч склала депутатські повноваження


Злата Огнєвіч в сесійній залі парламенту у Києві, 10 листопада 2015 року
Злата Огнєвіч в сесійній залі парламенту у Києві, 10 листопада 2015 року

Народний депутат від Радикальної партії, співачка Злата Огнєвіч заявила, що складає повноваження народного депутата України.

«Тиску і погроз я не боюся і вважаю за правильне і доцільне надалі оприлюднювати факти корупції. За останній рік я бачу, як у цьому парламенті замість спільної законотворчої діяльності створюються непопулярні лобістські законопроекти, ведеться політична війна одного політичного угруповання з іншим, відстоюється інтереси тих чи інших хазяїв. В такій ситуації культура і законотворчість нікому не потрібні, адже вона, на ваш погляд, не принесе тих грошей, до яких ви всі звикли. А культура це не гроші, а набагато більше. В цих обставинах я, як культурний діяч, не бачу своєї користі», – пояснила своє рішення співачка.

При цьому вона подякувала Радикальній партії й особисто голові фракції Олегу Ляшку за плідну діяльність.

«Радикалка» Злата Огнєвіч відмовилася від мандату
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:47 0:00

У парламенті Злата Огнєвіч відвідала близько половини засідань, займала посаду голови підкомітету з питань творчості, мистецтв, культурно-просвітницької політики комітету Верховної Ради з питань культури і духовності. Також була членом групи з міжпарламентських зв’язків із Новою Зеландією, Азербайджаном й Італією.

На момент обрання була солісткою Державного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. У списку Радикальної партії балотувалась за номером 4.

XS
SM
MD
LG