Доступність посилання

ТОП новини

Через теракти в Парижі українські силовики працюватимуть у посиленому режимі – Аваков


Арсен Аваков (©Shutterstock)
Арсен Аваков (©Shutterstock)

Правоохоронні структури переходять на посилений режим роботи на наступні два тижні з метою попередження дестабілізації ситуації в Україні. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у зв’язку з терактами у Парижі.

«Ключові об’єкти інфраструктури (аеропорти, вокзали, автостанції, метрополітени, траси та мости державного значення, об’єкти військово-промислового комплексу тощо), дипломатичні установи, місця масового скупчення людей переводяться на посилений режим охорони», – наголосив міністр.

Весь особовий склад органів внутрішніх справ (Національна поліція, Національна гвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна служба) залучається до гарантування безпеки.

Аваков закликав співгромадян із розумінням ставитися до вимог представників правоохоронних структур про зупинку та перевірку документів та автотранспорту, бути пильними та негайно інформувати правоохоронні органи (найближчого правоохоронця або за телефоном 102) про осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру, та підозрілі предмети.

Серія терактів, які сталися в Парижі пізно ввечері у п’ятницю, 13 листопада, забрала життя щонайменше 129 людей, сотні поранені.

XS
SM
MD
LG