Доступність посилання

ТОП новини

Льовочкін: у Дніпропетровську Вілкул переміг Філатова


Сергій Льовочкін (праворуч)
Сергій Льовочкін (праворуч)

Депутат Верховної Ради від «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін стверджує, що в другому турі виборів міського голови Дніпропетровська переміг представник його політичної сили Олександр Вілкул. З посиланням на екзит-поли, проведені «Опозиційним блоком», Льовочкін повідомив, що Вілкул набрав 53% голосів.

У Кривому Розі, за цими даними, Юрій Вілкул здобув підтримку майже 60% виборців, у Павлограді перед веде Анатолій Вершина – 65%, Володимир Буряк у Запоріжжі має 58%,Ігор Дятлов у Миколаєві – майже 60% голосів.

«Також високі результати у кандидатів на пост мерів у Краматорську і Сєверодонецьку, яких підтримував «Опозиційний блок», – каже Сергій Льовочкін.

Тим часом, за даними екзит-полу Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), у другому турі виборів міського голови Дніпропетровська перемагає кандидат від партії «Укроп» Борис Філатов. За цими даними, за Філатова проголосували понад 62% виборців, за його конкурента від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула – майже 38%.

У неділю, 15 листопада, в Україні відбувся другий тур виборів міських голів Києва та ще 28 міст України (у 18 обласних центрах і 10 містах обласного значення).

XS
SM
MD
LG