Доступність посилання

ТОП новини

Парасюк зірвав брифінг прокурора в ГПУ


Володимир Парасюк (архівне фото)
Володимир Парасюк (архівне фото)

Депутат Верховної Ради України Володимир Парасюк прийшов на брифінг прокурора Генеральної прокуратури Владислава Куценка і почав суперечку, в результаті якої прокурор зупинив захід.

Прокурор також повідомив депутатові, що його повторно викликають на допит 26 листопада.

Куценко заявив, що сьогодні Парасюк не з’явився на допит, на який його викликали.

(Відео телеканалу 112)

Зі свого боку, Парасюк звинуватив прокурора в брехні і заявив, що наразі не готовий до допиту, бо в справі зараз розбираються його адвокати.

Напередодні у Генеральній прокуратурі України заявили, що викликають позафракційного народного депутата Володимира Парасюка на допит для пояснень за чотирма кримінальними провадженнями, у яких він фігурує.

«Перше кримінальне провадження пов’язане з подіями у Львові, коли фактично з участю Парасюка було викрадено співробітника Служби безпеки України. Друге кримінальне провадження пов’язане з заподіянням тілесних ушкоджень прокуророві, пам’ятаєте, коли він краватку зривав, штовхав прокурора в обличчя. Третє кримінальне провадження пов’язане з безпосереднім втручанням у роботу суду, – і сьогоднішнє кримінальне провадження, пов’язане з побиттям ногами працівника СБУ», – сказав прокурор Куценко агентству «Інтерфакс-Україна».

19 листопада на засіданні антикорупційного комітету Парасюк вдарив ногою в голову співробітника СБУ Василя Пісного.

Удар з ноги. Парасюк побився з працівником СБУ Пісним
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:16 0:00

XS
SM
MD
LG