Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі виникли черги по хліб


Черга по хліб до кіоску виробника «Цар-Хліб», Севастополь, 22 листопада 2015 року
Черга по хліб до кіоску виробника «Цар-Хліб», Севастополь, 22 листопада 2015 року

У Севастополі ввечері у неділю, 22 листопада, виникли черги по хліб, повідомляє сайт проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії».

Севастопольці в чергах висловлюють побоювання, що через перебої в електропостачанні міста розпочнуться проблеми з постачанням хліба до роздрібної мережі. При цьому вони аргументували це тим, що на міському хлібозаводі частина обладнання працює від електрики.

За словами місцевих жителів, перебої в електропостачанні Севастополя, які розпочалися в ніч з 21 на 22 листопада, призвели до численних незручностей: розморожуються холодильники в квартирах і продовольчих магазинах, майже не працює інтернет-зв'язок, у кількох районах у житлових будинках зникає вода. Мобільний зв’язок працює зі збоями і не скрізь.

У ніч на 22 листопада в районі херсонського селища Чаплинка сталися вибухи. У штабі громадянської акції блокади окупованого півострова повідомили, що «лінія електропередач, яка постачала електрику до Криму, впала і не підлягає відновленню».

У Криму 22 листопада в 00:25 сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України. «МНС» Криму повідомляє про запровадження режиму надзвичайної ситуації.

За даними «Крименерго», постачання електроенергії з мережі України здійснювалися в обсязі 1210 мегават. Середнє споживання електроенергії Кримом – до 1100 мегават. Зараз надходження від Національної енергетичної компанії «Укренерго» становить 0 мегават (всі чотири енерголінії відключені).

На цю ж тему:

Політична карикатура Олексія Кустовського

22.11.2015
У Криму через відімкнення світла 23 листопада оголосили вихідним днем

Низка міст залишаються без світла, виникають проблеми з мобільним зв’язком, комунікаціями, водопостачанням, на заправках черги за паливом далі

22.11.2015
Енергоблокада. П'ять питань про етику, емоції та ефективність

Блокада має застосовуватися без урахування морально-етичних аспектів, бо відповідальність за півострів несе Москва, і немає сенсу спрощувати їй утримування Криму далі

21.11.2015
Порошенко пообіцяв припинити торгівлю з Кримом – Чубаров

«Президент сказав, що дає доручення уряду на понеділок-вівторок ухвалити рішення про припинення торгівлі з окупованим Кримом» далі

22.11.2015
У Криму почали відключати світло

Практично весь Крим залишився без електропостачання. Перед цим були підірвані електроопори в Херсонській області далі

XS
SM
MD
LG