Доступність посилання

ТОП новини

Росія проведе переговори з WADA щодо антидопінгової системи


Віталій Мутко
Віталій Мутко

У Москві заявляють, що представники російського Міністерства спорту та Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) зустрінуться цього тижня для обговорення «дорожньої карти» щодо оновлення антидопінгової системи Росії.

У понеділок, 23 листопада, міністр спорту Росії Віталій Мутко повідомив, що зустріч проходитиме 25-26 листопада у Франкфурті. За словами Мутка, у грудні представники Міністерства спорту Росії проведуть переговори з представникамиМіжнародній асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF).

Раніше цього місяця WADA оприлюднила результати розслідування, яке з’ясувало, що російські легкоатлетичні й антидопінгові органи сприяли вживанню спортсменами заборонених допінгових препаратів і покривали таке вживання.

Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій зупинила на невизначений термін членство Всеросійської асоціації легкої атлетики через скандал із уживанням допінгу. Це означає, що російські легкоатлети не зможуть узяти участі в Олімпійських іграх 2016 року у Бразилії, як і в інших легкоатлетичних змаганнях під егідою цієї міжнародної асоціації.

XS
SM
MD
LG