Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики завдали 22 обстріли за ніч – прес-центр АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Від 18:00 25 листопада до 6:00 26 листопада проросійські бойовики на Донбасі завдали 22 обстріли позицій українських військових, інформує прес-центр штабу антитерористичної операції.

За цими даними обстріли відбувалися із застосуваннямгранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Сепаратисти вели вогонь у напрямку Верхньоторецького, Авдіївки, Пісків та Опитного на Донецькому напрямку, а також Луганського та Майорська – на Артемівському напрямку.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», що контролює частину Донецької області України, 25 листопада заявили, що минулої доби українські військові 16 разів порушили режим тиші. Актуальніших повідомлень сайти сепаратистів наразі не наводять.

В угрупованні «ЛНР», що контролює частину Луганської області, про обстріли не повідомляють.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Проте від початку листопада все частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG