Доступність посилання

ТОП новини

Обстріли на Донецькому та Артемівському напрямках тривають – прес-центр штабу АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Проросійські бойовики здійснили шість обстрілів позицій українських військових на Артемівському та Донецькому напрямках у вечірні години 2 грудня. Про це в ранковому зведенні 3 грудня інформує прес-центр штабу антитерористичної операції.

За цими даними, з автоматичних гранатометів та стрілецької сепаратисти вели вогонь по Опитному, Пісках та в районі Авдіївки, а з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Майорську та Артемовому.

«Сьогодні вночі ворог здійснив два обстріли зі стрілецької зброї в напрямку селища Піски», – додають українські військові.

В угрупованнях «ДНР» чи «ЛНР» ще не оприлюднювали жодної нової інформації про зміну ситуації на лінії розмежування сторін конфлікту на Донбасі.

Упродовж двох осінніх місяців у зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже повна відсутність обстрілів. Проте від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG