Доступність посилання

ТОП новини

Міністр інформаційної політики анонсував заяву про відставку


Юрій Стець, міністр інформаційної політики України
Юрій Стець, міністр інформаційної політики України

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець анонсує реєстрацію заяви про відставку з посади. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

«Як і обіцяв рік тому, з початком сесійного тижня пройду всі юридичні процедури у Верховній Раді та Кабінеті міністрів України, пов’язані з реєстрацією офіційної заяви про відставку», – написав Стець.

«Рік тому я став членом уряду. 9 місяців тому розпочав свою роботу міністром інформаційної політики. Як і обіцяв, звіт про свою діяльність триматиму публічно», – повідомив міністр і дав посилання на звіт.

Ще у березні 2015 року в інтерв’ю Радіо Свобода Юрій Стець заявив, що готовий скласти з себе повноваження на свій день народження, 29 грудня, якщо до цього часу відомство виконає поставлені перед ним завдання.

Міністр підтвердив свої слова щодо того, що відомство мало б існувати рівно доти, доки триває АТО. Але, як зазначив Стець, тривалість роботи міністерства так само залежить від виконання ним поставлених завдань.

Міністерство інформаційної політики формально запрацювало в Україні у січні 2015 року. Юрія Стеця на посаду міністра призначили 2 грудня 2014 року.

XS
SM
MD
LG