Доступність посилання

ТОП новини

Фонд Навального подасть до суду на генпрокурора Росії


Юрій Чайка
Юрій Чайка

Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального «всупереч звичаю» подасть до суду позов про захист гідності і ділової репутації до генпрокурора Росії Юрія Чайки, який заявив про «замовний» характер розслідування фонду про зловживання його родини і підлеглих.

«Інакше ж ніяк не доб’ємося обіцяного «скоро озвучу хто і що за цим стоїть». Додамо і цивільний процес до кримінального розслідування проти Чайки і всієї мафії… Запросимо його і попросимо показати в нашому розслідуванні місце, де «замовлення», «свідомо брехливий характер». Пояснити, хто заплатив «великі гроші», – написав Навальний на своєму сайті.

Раніше сьогодні генпрокурор Росії назвав «замовленням» публікацію Фондом по боротьбі з корупцією розслідування про бізнес членів його сім’ї.

Автори розслідування, яке оприлюднили раніше цього тижня, звинувачують членів сім’ї генерального прокурора Росії Юрія Чайки й інших високопоставлених співробітників прокуратури в корупції і побудові бізнесу «на здирництві, відкатах і рейдерстві», а також у зв’язках зі злочинними угрупованнями.

XS
SM
MD
LG