Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі не збирається переїжджати до Києва


Міхеїл Саакашвілі
Міхеїл Саакашвілі

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі не збирається з Одеси переїжджати до столиці України. Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода. Водночас Саакашвілі зазначив, що сподівається на зміни у Києві.

«Я чекаю у Києві великих змін – це точно. Однозначно, що без великих керівників не може бути серйозного розвитку ні в Одесі, ні у Львові, ні у Черкасах, ніде. І в Одесі ми реально стикаємося з цим щодня. Елементарні питання не вирішуються, в регіон не вкладаються гроші», – розповів Міхеїл Саакашвілі.

ЗМІ неодноразово називали Саакашвілі претендентом на посаду прем’єра України. Однак він заявляв, що не претендує на посаду глави Кабміну України, але критикував дії нинішнього прем’єра Арсенія Яценюка, який звинувачення відкидав.

У вересні цього року президент України Петро Порошенко прокоментував ймовірність призначення премʼєр-міністром Міхеїла Саакашвілі – з огляду на те, що петиція на сайті глави держави з цього приводу набрала понад 30 тисяч голосів.

«Із нього вийде чудовий премʼєр. Для Грузії. Щодо нашої країни, то у нас уже є уряд», – сказав Порошенко в інтервʼю німецькому виданню Die Welt.

XS
SM
MD
LG