Доступність посилання

ТОП новини

Шахтарі анонсують всеукраїнські акції протесту у Міжнародний день прав людини


Акції протесту шахтарів, 23 квітня 2015 року
Акції протесту шахтарів, 23 квітня 2015 року

У Міжнародний день прав людини, 10 грудня, по всій Україні пройдуть акції протесту шахтарів, повідомив голова конфедерації вільних профспілок України і незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

За його словами, шахтарі вимагатимуть стабілізації роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу, погашення заборгованості по заробітній платі, а також відставки міністра енергетики та вугільної промисловості Демчишина.

«Питання до уряду – відправити у відставку міністра Демчишина, навести лад у міністерстві, викинути звідти всіх корупціонерів і наглядачів. Так само ці вимоги відправлені і на адресу Генпрокуратури», – заявив Волинець.

У квітні гірники мітингували у Києві, тоді шахтарі від Верховною Радою вимагали від президента звільнити міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина, виплатити заборгованість із зарплати. Тоді СБУ відкрила кримінальне провадження за фактами фінансування менеджментом окремих приватних вугільно-добувних компаній акцій протесту шахтарів у Києві.

XS
SM
MD
LG