Доступність посилання

ТОП новини

«Блок Петра Порошенка» продовжує співпрацю з «Народним фронтом» – Луценко


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Голова парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що попри інцидент у Раді 11 грудня БПП продовжує співпрацювати з фракцією «Народний фронт». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Запевнив колег, що БПП є партнером НФ і не має інших планів, як працювати разом», – написав Луценко і додав, що перепросив у Арсенія Яценюка за інцидент у парламенті за участі Олега Барни.

«Вчинок депутата Барни – неприпустимий і морально і політично. Це також сильний удар по репутації України», – додав Луценко.

Під час виступу 11 грудня в парламенті прем’єр-міністра Арсенія Яценюка зі звітом про діяльність уряду депутат від БПП Олег Барна спробував відтягти прем’єра від трибуни. Після цього почалася бійка. Невдовзі після інциденту пропрезидентська фракція більшістю голосів вирішила виключити Барну зі свого складу. Він не заперечував, і заявив, що залишається противником прем’єра.

11 грудня спливає термін імунітету уряду Яценюка, який працює вже рік. У Верховній Раді зібрано понад 70 підписів за відставку уряду, майже у повному складі документ підписала фракція «Батьківщина». Коаліція ж домовилася відкласти розгляд відставки Кабінету міністрів України до ухвалення державного бюджету на 2016 рік і Податкового кодексу.

XS
SM
MD
LG