Доступність посилання

ТОП новини

Портнов пропонує «обміняти» викрадені підписи за відставку Шокіна


Андрій Портнов
Андрій Портнов

Екс-заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов опублікував фото зі списком підписів за відставку генпрокурора Віктора Шокіна, який у п’ятницю зник з парламенту.

«Оголошення. Продам недорого папку з підписними листами за відставку генерального прокурора України або виміняю їх у нього ж на хорошу, раніше нікому не продану, кримінальну справу, або на справу, що перебуває у стадії передпродажної підготовки або на свою кримінальну справу. Форма розрахунку – готівкова. Самовивезення, стовідсоткова передоплата», – написав Портнов у п’ятницю, 11 грудня, на своїй сторінці у Facebook.

Підтвердження інформації, що цей документ і справді є у Портнова з інших джерел немає. Представники влади наразі не коментували цієї інформації.

Раніше у п’ятницю народний депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв заявив, що у нього вкрали документ з підписами депутатів за відставку генерального прокурора України Віктора Шокіна. За його словами, на момент зникнення в теці було 127 підписів.

Раніше Шокін заявляв, що піде у відставку після того, як проведе реформу прокуратури.

У Верховній Раді збирають підписи за відставку генпрокурора Віктора Шокіна, також критика на адресу керівництва генпрокуратури лунає з боку західних союзників України.

XS
SM
MD
LG