Доступність посилання

ТОП новини

За екс-заступника міністра юстиції Іващенка внесли заставу – Лукаш


Олена Лукаш
Олена Лукаш

Колишній віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков вніс заставу за екс-заступника міністра юстиції Юрія Іващенка. Про це повідомила колишній міністр юстиції Олена Лукаш.

«Сьогодні Борис Колесніков вніс заставу за мого друга і захисника Юрія Іващенка. Я висловлюю йому вдячність за це», – написала вона на своїй сторінці у Facebook.

14 грудня Апеляційний суд Києва змінив для Іващенка запобіжний захід із домашнього арешту на тримання під вартою з можливістю внесення застави 2,5 мільйона гривень.

У листопаді Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для колишнього заступника міністра юстиції Юрія Іващенка.

Генеральна прокуратура повідомила про підозру колишньому заступнику міністра юстиції Юрію Іващенку в причетності до розкрадання 2,5 мільйона гривень. Його підозрюють у вчиненні за попередньою змовою групою осіб розкрадання коштів держбюджету в розмірі 2,5 мільйона гривень шляхом проведення фіктивних державних закупівель та у вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Іващенко є адвокатом колишнього міністра юстиції Олени Лукаш, яка також є підозрюваною у цій справі.

XS
SM
MD
LG