Доступність посилання

ТОП новини

Поліція посилила контроль на блокпостах на півночі Донеччини – МВС


Фото з сайту МВС
Фото з сайту МВС

Для захисту мирного населення правоохоронці посилили контроль на блокпостах в північній частині Донеччини, зокрема в Краматорській оперативній зоні, передає сайт МВС.

«Правоохоронці здійснюють ретельні перевірки автотранспорту та вантажів. Першочергові завдання – припинення протиправної діяльності, виявлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, вилучення нелегальної зброї та наркотичних речовин. На внутрішніх блокпостах максимально збільшено кількість співробітників поліції для швидкої та якісної перевірки транспорту та документів громадян», – йдеться в повідомленні.

За даними МВС, лише за минулий місяць на блокпостах Краматорська і Слов'янська поліція, серед інших, затримали 46 осіб, причетних до незаконних збройних формувань.

Правоохоронці чергують на блокпостах цілодобово. У вихідні та в «години пік» кількість співробітників поліції збільшать, щоб не створювати черг на блокпостах.

Крім внутрішніх блокпостів у окремих районах Донбасу, контрольованих українською владою, ще діють також контрольні пункти в’їзду та виїзду у зоні проведення АТО. Люди і транспорт рухаються, зокрема, через КПП «Зайцеве», «Георгіївка», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Станично-Луганське».

XS
SM
MD
LG