Доступність посилання

ТОП новини

Участь у антикорупційному форумі в Києві візьме не лише Саакашвілі – Добродомов


Дмитро Добродомов, народний депутат України
Дмитро Добродомов, народний депутат України

Крім голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, участь у антикорупційному форумі в Києві візьмуть багато авторитетних громадських активістів і політиків. Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив член парламентського комітету з питань боротьби та запобігання корупції позафракційний Дмитро Добродомов.

«Я є співорганізатором цього форуму як голова політичної партії «Народний контроль», який доєднався разом з іншими політичними партіями, громадськими організаціями, серед яких «Демократичний альянс», «Сила людей» та кілька інших дуже авторитетних організацій», – зазначив Добродомов.

За його словами, головна мета форуму – об’єднатися в єдиний антикорупційний рух і обговорити «конкретні і зрозумілі кроки реальної боротьби з корупцією».

«До цього часу ті, хто самотужки чи маленькими групами намагався боротися з корупцією шляхом законодавчих ініціатив, акціями, антикорупційними розслідуваннями, нарешті об'єднаються в один потужний громадський рух», – сказав депутат.

Добродомов очікує, що участь у форумі візьмуть від п’яти до семи тисяч осіб.

Сьогодні, 23 грудня, у Києві з ініціативи голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі відбудеться другий Антикорупційний форум. Далі організатори планують провести його в регіонах.

XS
SM
MD
LG