Доступність посилання

ТОП новини

Донецька адміністрація: за вихідні загинула жінка внаслідок влучення снаряда в будівлю


©Shutterstock
©Shutterstock

За даними лікувально-профілактичних закладів Донецької області, за період із 25 по 27 грудня в зоні проведення антитерористичної операції на території регіону загинула жінка, повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

За даними адміністрації, унаслідок влучення снаряда в будівлю загинула жителька Дзержинська.

У МВС Донецької області повідомляли, що 26 грудня жінка, 60–70 років, загинула в результаті тілесних ушкоджень, зазнаних через влучення міни у її будинок у Зайцеві (ймовірно, йдеться про село Артемівського району, підконтрольне владі України). Тіло загиблої доставили до Дзержинська.

Попередньо цю подію правоохоронці кваліфікували за частиною 3 статті 258 «терористичний акт» Кримінального кодексу України.

26 грудня ввечері у штабі АТО повідомили, що проросійські бойовики з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів обстрілюють Зайцеве.

Водночас бойовики угруповання «ДНР» 26 грудня заявляли, що українські військові обстріляли населені пункти Саханка в Новоазовському районі, Зайцеве (інше селище, що біля Горлівки на окупованій території) і Жабичеве біля Донецька.

Бойові дії на Донбасі тривають від квітня 2014 року. За цей час, за даними ООН, там загинули понад 9 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG