Доступність посилання

ТОП новини

З вівторка в Україні почнеться підвищення температури – Гідрометеоцентр


У понеділок в Україні будуть сильні морози, але з вівторка почнеться поступове підвищення температури. Про це повідомляє український Гідрометеоцентр.

Холодна погода без опадів очікується в понеділок, 4 січня. Температура повітря вночі 17 – 22 градусів морозу, на Лівобережжі України місцями – 25 градусів, вдень 11 – 16 градусів морозу, у південній частині та в західних областях вночі 13 – 18 градусів морозу, вдень 6 – 11 градусів морозу, на Закарпатті 1 – 6 градусів морозу.

У Києві – без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря вночі 18 – 20 градусів морозу, вдень 11– 13 градусів морозу.

У вівторок, 5 січня, очікується невеликий сніг, вдень на півдні країни з дощем, лише у східних областях без опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

В цілому очікується поступове підвищення температури повітря: на Правобережжі, в Херсонській області та в Криму вночі до 9 –14 градусів морозу, вдень до 3 – 8 градусів морозу, на півдні та заході місцями до 0. На решті території ще буде холодна погода: вночі 15 –20 , місцями 23 градуси морозу, вдень 8 – 13 градусів морозу.

У зв’язку з різким похолоданням у Києві працюють понад 100 пунктів обігріву. У Криму, який анексований Росією на початку 2014 року, також встановлені понад 60 таких пунктів.

XS
SM
MD
LG