Доступність посилання

ТОП новини

У Судаку через пожежу людей евакуювали з багатоквартирного будинку, жертв немає – МНС Криму


У понеділок, 4 січня, в Судаку горів багатоквартирний житловий будинок, його мешканців евакуювали. Про це повідомляє «кримське управління» МНС Росії.

«Пожежа сталася на 3-му поверсі триповерхової будівлі на 24 квартири, в яких проживали 39 людей», – йдеться в повідомленні.

Пожежа сталася на площі 200 квадратних метрів, жертв і постраждалих немає.

Причина інциденту буде встановлена експертами після повної ліквідації пожежі. На даний момент місцева влада вирішує питання щодо тимчасового розміщення мешканців будинку в одному з пансіонатів Судака.

До Криму з 30 грудня не подається електроенергія з материкової України внаслідок, ймовірно, підриву ЛЕП в Херсонській області. На даний час електроопору відремонтували, але через припинення дії контракту поставок електрики немає. Через проблеми зі світлом в деяких регіонах відмикають котельні, люди змушені обігріватися саморобними пристроями.

Як повідомив керівник кримського управління МНС Росії Сергій Шахов, Крим зараз отримує 931 мегават електроенергії при потребі до 1350 мегават, і в години «пік» проводяться віялові відімкнення.

XS
SM
MD
LG