Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі поранений один військовий – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, поранений один військовий, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Він уточнив, що військовий був поранений під час обстрілів з боку бойовиків біля Мар’їнки.

За словами речника АТО, вчора на луганському напрямку режим тиші виконувався, основні бойові дії велися на донецькому напрямку.

«Бойовики відкривали вогонь на Світлодарській дузі, в районі Горлівки – Майорська, Зайцевого, а також у районі Донецького аеропорту. Важке озброєння не застосовувалося, також знизилася активність ворожих снайперів», – заявив він.

В угрупованні «ДНР», що наразі контролює частину Донеччини, про обстріли не повідомляють. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що українські військові обстріляли позиції луганських бойовиків з танкового озброєння і міномета калібром 120 міліметрів.

Наприкінці минулого року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську досягли домовленості про черговий, уже шостий режим тиші на Донбасі, що мав почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG