Доступність посилання

ТОП новини

На Запоріжжі поховали невідомого бійця АТО, що загинув під Іловайськом


На Кушугумському цвинтарі біля Запоріжжя відбулася церемонія поховання неідентифікованого військовослужбовця, що загинув на сході України під час проведення АТО.

У бійця взяли зразок ДНК для подальшого встановлення особистості. За словами представників обласного військового комісаріату, військовослужбовець загинув під Іловайськом влітку 2014 року.

«Сьогодні ми віддаємо шану пам’яті ще одному воїну, безіменному герою, який загинув під час виходу з Іловайського котла наприкінці серпня 2014 року. Дуже багато рідних-знайомих по три-чотири рази здають матеріали для ДНК. Може була якась надія, може помилка – тримали тіло у морзі у разі, якщо хтось звернеться ще. Пройшло кілька місяців. І було прийнято рішення місцевими органами влади сьогодні, у цей день придати землі», – розповів заступник військового комісару Запорізької області Михайло Логвінов.

Раніше на Кушугумському цвинтарі під Запоріжжям у 2014–2015 році вже було поховано 117 невідомих військовослужбовців, що загинули під час проведення АТО, з них ідентифікували 36.

XS
SM
MD
LG