Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб ЗСУ підтверджує плани провести в Україні сьому хвилю мобілізації


Плакат Юрія Неросліка
Плакат Юрія Неросліка

У Генеральному штабі Збройних сил України заявляють про намір провести сьому хвилю мобілізації, однак точних термінів її початку не вказують, йдеться у повідомленні Генштабу на сторінці у Facebook.

«Сьому хвилю мобілізації до ЗСУ буде проведено. Внаслідок демобілізації четвертої хвилі виникне потреба доукомплектувати ЗСУ. Комплектація буде проводитись як контрактниками, так і мобілізованими. Природно, чим більше буде залучено контрактників, тим меншою буде потреба в мобілізованих», – зазначено в повідомленні.

У Генштабі також вказують на те, що після того, як стане зрозумілою кількість контрактників, відомство зможе назвати потребу в мобілізованих.

«Зараз ведеться робота із мобілізованими четвертої хвилі, а також демобілізованими попередніх хвиль, для залучення їх до служби за контрактом… Якщо ви розумієте, що можете бути мобілізовані в рамках сьомої хвилі, і бажаєте спробувати себе в ролі контрактника або маєте запитання, звертайтесь на гарячу лінію: 0 800 500 051», – додали в Генштабі.

Раніше з'явилась інформація про те, що сьома хвиля мобілізації в Україні може розпочатися наприкінці зими – на початку весни 2016 року.

XS
SM
MD
LG